Ångerrätt och reklamation

Jag har 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar på dig att begära en retur. För att vara berättigad till en retur måste din vara, vara i samma skick som när du fick den, oanvänd och i dess ursprungliga förpackning. Du behöver också skicka med kvittot/ kopia på faktura och eventuella bankupplysningar. För att starta en retur kontaktar du mig på malin_sellergren@hotmail.com. Om din retur accepteras är du ansvarig för att skicka tillbaka varan. Returfrakt betalas av kunden och återbetalas inte. För små och lätta varor inom Sverige kostar returfrakten ca 66:- genom Post Nords tjänst Skicka lätt. Större varor som ramar på max 3 kg kostar ca 122:- genom Post Nords tjänst Skicka direkt. Inom EU kostar returfrakten genom Post Nords tjänst Skicka lätt ca 130:- och utanför EU kostar returfrakten ca 150:- genom samma tjänst. Om paketet mot förmodan skulle försvinna längs med vägen, är det avsändarens (ditt) ansvar. Du kan alltid kontakta mig för eventuella returfrågor på malin_sellergren@hotmail.com.

 

Återbetalningar

Jag kommer att meddela dig när jag tagit emot och inspekterat din retur. Om återbetalningen godkänns återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det ibland kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att bearbeta och bokföra återbetalningen.Reklamation & transportskador

Är paketet eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen till speditören. Om din vara är trasig, eller om något saknas/ är fel, när du har öppnat paketet, så ska du omgående kontakta mig på malin_sellergren@hotmail.com.

 


Byten

Det snabbaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den artikel du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya artikeln.