Köpvillkor

Konsumentköplagen och Distansavtalslagen gäller. Läs köpvillkoren innan du gör din beställning.

 

Upphovsrätt

Bilder, texter och annat material från webbplatsen får inte kopieras eller användas utan skriftligt godkännande från Malin Sellergren.

 

 

Betalningsalternativ

Du kan betala för din beställning på flera olika sätt. Välj mellan:
Klarna- betala nu, Klarna- betala senare, Klarna- dela upp din betalning,
Pay Pal: Visa Mastercard och American express.
Kreditkort: Visa, Mastercard, American express, Discover, JCB, Diners club och Union Pay. Det är även möjligt att betala med Swish eller genom en banköverföring. Betalar du via Swish anger du ditt ordernummer och namn vid överföringen.
Om du hämtar upp din beställning i min ateljé kan du även betala kontant.


Moms och eventuell tullavgift

I priserna ingår moms för de varor som är momsberättigade. Jag har f-skattesedel och fakturerar genom aktiebolaget Sync_OS AB. På beställningar från länder utanför EU kommer slutsumman inte att inkludera svensk moms. Lokal moms och eventuell tull kan komma att behöva betalas i ditt land vid leveransen.

 

Personuppgiftshantering

De personuppgifter som du lämnar ifrån dig hanteras varsamt och behandlas med största respekt. Kontaktuppgifter som kommer in via kontaktformulär på webbplatsen används enbart för att kommunicera med dig. När du genomför ett köp godkänner du att jag hanterar dina uppgifter för att kunna fullgöra mitt åtagande mot dig som kund. För att du skall kunna genomföra ett köp behöver jag information om namn, adress, mejladress och telefonnummer. Dessa uppgifter används endast av mig och av pålitliga samarbetspartners jag anlitar och som är involverade i fullföljandet av din order. Det vill säga betalleverantörer såsom Klarna och Paypal och transportörer som Postnord. Jag vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter till tredje part. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast för att fullgöra mina åtaganden mot dig som kund enligt ovan, samt för distribution av nyhetsbrev. Du kan när som helst avsäga dig nyhetsbreven genom en länk i nyhetsbrevet eller genom att kontakta mig.
 

 

Frakt & leverans

Frakt inom Sverige kostar 49 kr, för beställningar under 600:-. På beställningar över 600:- gäller fri frakt inom Sverige på allt i webbutiken utom originalmålningar och skulpturer som har individuell fraktkostnad utifrån vikt och storlek. Inom EU kostar frakten 130 kr och i resten av världen 150 kr. Vissa varor som bl a. tavelramar kan dock bara levereras inom Sverige, då transportkostnaden annars blir för stor. Din beställning får ett spårningsnummer och levereras med hjälp av Postnord. Varor postas inom 1-7 vardagar och postgången inom Sverige tar oftast 1-5 dagar. När beställningen är för stor för brevlådan blir du aviserad via mejl, sms eller brev att din beställning kan hämtas på närmaste postombud. Paketet ligger kvar hos utlämningsstället under ca 12 dagar från ankomstdatum, inom vilken tid du måste hämta ut paketet om det inte ska skickas tillbaka. Jag ansvarar inte för och ersätter inte ej uthämtade paket.

 


Ångerrätt och reklamation

Jag har 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar på dig att begära en retur.
För att vara berättigad till en retur måste din vara, vara i samma skick som när du fick den, oanvänd och i dess ursprungliga förpackning. Du behöver också skicka med kvittot/ kopia på faktura och eventuella bankupplysningar. För att starta en retur kontaktar du mig på malin_sellergren@hotmail.com. Om din retur accepteras är du ansvarig för att skicka tillbaka varan. Returfrakt betalas av kunden och återbetalas inte. För små och lätta varor inom Sverige kostar returfrakten ca 66:- genom Post Nords tjänst Skicka lätt. Större varor som ramar på max 3 kg kostar ca 122:- genom Post Nords tjänst Skicka direkt. Inom EU kostar returfrakten genom Post Nords tjänst Skicka lätt ca 130:- och utanför EU kostar returfrakten ca 150:- genom samma tjänst. Om paketet mot förmodan skulle försvinna längs med vägen, är det avsändarens (ditt) ansvar. Du kan alltid kontakta mig för eventuella returfrågor på malin_sellergren@hotmail.com.

 

 

Återbetalningar
 

Jag kommer att meddela dig när jag tagit emot och inspekterat din retur. Om återbetalningen godkänns återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det ibland kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att bearbeta och bokföra återbetalningen.Reklamation & transportskador
 

Är paketet eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen till speditören. Om din vara är trasig, eller om något saknas/ är fel, när du har öppnat paketet, så ska du omgående kontakta mig på malin_sellergren@hotmail.com.

 


Byten

Det snabbaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den artikel du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya artikeln.

 

 

Fine art prints och konstposter

Alla Fine art prints trycks på åldersbeständigt premiumpapper av mycket hög kvalitet, med trycktekniken pigment print vilket gör att trycken får en hållbarhet på minst 100 år. Mina konstposters trycks med tryckmetoden digitaltryck/ affischtryck på 250g matt premiumpapper. Tänk på att färgåtergivningen kan variera mellan bildskärmar. Därför kan ditt print upplevas ha en lite annorlunda färg än den du ser på skärmen. Vid beställning av ram, ingår montering i ramen.

 


Om du inte får en orderbekräftelse

När du har lagt din order skickas en orderbekräftelse till dig automatiskt till den mejladress du angav vid beställningen. Får du ingen orderbekräftelse kan det bero på att du angivit fel mejladress eller att din e-postleverantör betraktar mejlet som skräppost. Kontakta alltid mig på malin_sellergren@hotmail.com om du inte fått en orderbekräftelse.